Läsarfråga: Cloudprint på iOS?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Sebastian frågar: Hej, hur gör man för att använda Googles Cloudprint tjänst på sin iPhone eller iPad?

Hej Sebastian.

Google har ingen officiell app för Cloudprint under iOS. Du kan dock använda Cloudprint på dom flesta officiella Google Appar som finns till iOS. Om du vill ha liknande funktionalitet som på Android så måste du använda en tredje-parts lösning som Printcentral Pro. Som är officiellt rekommenderade av Google.

Jag hoppas att detta svar var till hjälp och att du får en trevlig dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *