Apple Watch Series 2 – Beställd…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Så. Detta var säkert något många misstänkte när jag köpte en iPhone 7 Plus nyligen. Redan när Apple lanserade första klockan så var jag riktigt nära att beställa en, men prestanda och allmän meningslöshet gjorde att det inte blev av.

Series 2 versionen har GPS/Glonass, är vattentålig till 50 meter och har en riktigt vass processor. Detta gör att den inte längre är lika meningslös som tidigare, men fortfarande räknar jag med att detta är en ”lyxprodukt”. Kanske mina känslor ändras när jag har fått använda den ett tag. Men just nu är detta bara ett riktigt dyrt experiment.

Låt mig presentera min nya ”vän” och kompanjon…

Precis som alla lär har gissat vid det här laget så kommer en recension både ytligt och genomgående. Låt oss fortsätta om några dagar när den dyker upp.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *