Inte direkt likadant…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Eftersom iPhone 7 och 7 Plus inte har något 3,5 mm hörlursuttag så får man själv försöka lösa bekymret som Apple skapade med sin senaste innovation. 


För att kunna lyssna på ljudböcker om natten så är det denna smidiga lösning som gäller. En Belkin Rockstar som delar upp ingångarna till två Lighting, varav den ena tilldelas laddaren och den andra används till ljudadaptern som medföljer alla iPhone 7 modeller. Sedan är det bara att ansluta sina favorithörlurar och slappna av. ?

Det som är lite irriterande är att Belkin Rockstar kostar ungefär 500kr och en adapter kostar nästan 150kr… jag skulle behöva denna uppsättning till min bil också. 1150 kr extra kommer alltså denna innovation från Apple att kosta mig. ?

Jag hoppas innerligt att Apple funderar på mitt förslag att ha dubbla Lighting portar i nästa modell. Det hade varit riktigt smart. 

Ha en trevlig påsk. ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *