Ny design på ITPiraten

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som ni kanske har märkt så tog jag mig tid att ändra designen på ITPiraten.se till en modernare variant. Istället för ett video-intro som jag tidigare haft så är den nu integrerad i designen.

Det är lite kvar att göra i bakgrunden, men allt som allt borde den fungera som det var tänkt.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *