Apple på väg mot en trillion dollar…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

I mitten av 2016 så pratades det mycket om vilket företag som skulle nå en biljon (trillion på engelska) dollar först. Microsoft, Amazon, och Google var alla på god väg. Dock är det Apple som troligen plockar denna ”milestone”.

Nu är det bara att hoppas att som börjar innovera igen och visar att dom kan spendera lite vinst på R&D.

Ha en trevlig dag.

2 reaktioner på ”Apple på väg mot en trillion dollar…”

  1. En engelsk trilion = 10 exp 12
    En svensk trilion = 10 exp 18

    Vad Apple tjänat ihop är alltså en svensk ”bilion” dollar, vilket förvisso är imponerande det med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *