Mate 9 Pro – En risk för Huawei

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Just nu sitter jag med min Honor 8 i handen och väntar tålmodigt på att min Mate 9 Pro ska dyka upp. Som dom flesta vet är Honor 8 min absoluta favorit, eftersom pris och värde är i perfekt balans. Precis denna balans är i stor risk att bli rubbad i och med Huaweis insteg i ”lyxklassen” med 8K+ priser.

Om jag köper en telefon för 4000 kr som beter sig som en telefon för det dubbla, så förutsätter man någonstans att en telefon för 8000 kr ska erbjuda en liknande upplevelse. Eller är det så att Huawei har gjort en ”Samsung” och helt enkelt tar betalt 8000 kr för en telefon som är värd 4000 kr? Detta och många mer frågor kommer att få ett svar när jag slutligen har min Huawei Mate 9 Pro i handen.

Tills vidare ska jag ta hand om läsarfrågorna som inkommit den senaste tiden. Jag har varit lite upptagen och därför har frågorna blivit lite försakade.

Denna omgång kommer jag att rikta in mig på frågor rörande Huawei.

 

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *