iPhone 7 – Avbokad

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Alla som känner mig vet att min akilleshäl är väntan. Jag hatar att vänta på saker och betalar hellre mer pengar för att slippa.

När det gäller den beställda iPhone 7:an så visade det sig att leverantören (who shall not be named) kunde leverera denna i slutet på september, vilket jag tyckte var överkomligt. Sedan blev det i mitten på oktober, i slutet på oktober och till sist i slutet av november. Då avbeställde jag den helt och hållet.

Om jag inte har lyckats hitta en 128-256 GB iPhone 7 i svart eller agatsvart innan slutet av oktober så blir jag upprörd på allvar. Tanken var nämligen att min fru skulle få denna telefon som en födelsedagspresent.

Min iPhone 7 Plus är strax i handen, vilket jag antog skulle ta längre tid. Men tydligen var den vanliga iPhone 7:an mer populär. =)

Nåja. Jag tänkte bara uppdatera lite om vad som händer. Jag är inom kort tillbaka med en ”first look” och review av iPhone 7 Plus 256 GB.

 

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *