Instagram på ITPiraten

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag har passat på att integrera Instagram på ITPiraten.se för att underlätta för mina läsare. Nu behöver man inte leta på en massa olika ställen för intressanta inlägg. 

Faktum är att det blir mer intressanta bilder från min iPhone 7 Plus när den kommer på Instagram. 

Ha en trevlig kväll. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *