iPhone 7 – Video intro

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Trots att jag inte är på något sätt sponsrad av Apple och dessutom har beställt bägge nya iPhone 7 modellerna av dom, så har jag bestämt mig för att börja med Video-Intros. Typ en reklamfilm när besökare dyker in på ITPiraten.se för första gången.

Detta intro visas bara första gången och finns i menyn, för den som vill se den igen.

Den är inte associerad med något reklamrelaterat i övrigt och jag tjänar inget på den. Tänkte bara att det hade varit roligt att sätta stämningen lite när man hittar något intressant.

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *