Höstrensning på ITPiraten.se

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu har jag äntligen börjat rensa ut gammat skrot från ITPiraten.se. I och med att dom flesta Benchmarks och guider rör förlegade operativsystemsversioner så känner jag att dom inte är relevanta längre.

Från och med nu kommer jag att försöka hålla hemsidan till en minimalistisk design. För att hålla uppe hastigheten.

 

 

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *