Huawei P9 – Review inom kort…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som ni kanske förstår av titeln så har min LG G5 nu lämnat min ägo. Det var en trevlig telefon, men likt många andra kunde jag inte förbise att den var otroligt dyr och att moduler kostade nästan lika mycket som telefon själv.

Men nog om detta, nu är det en annan kung på gatan och dess namn är Huawei P9.

Inom kort kommer jag att presentera en review och benchmarking mellan dom senaste flaggskeppen.

Ha en trevlig kväll så hörs vi snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *