Nexus 6P fingeravtrycksläsare…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det är många som frågar mig angående varför deras Nexus 6P frågar efter pin/mönster/lösenord istället för att acceptera fingeravtryck.

Detta är ett fenomen som verkar hända alla och dessutom är det helt slumpmässigt när det sker. Från början trodde jag att det var som på iPhone, efter en viss tid. Men min kan fråga på morgonen och sedan 1 timme efteråt, bara för att strunta i det på flera dagar.

I skrivande stund har jag ingen lösning eller förklaring på detta. Vissa spekulerar att det har med ett system som är till att du inte ska glömma ditt pin/mönster/lösenord, men det är jag inte så säker på.

Jag återkommer i ärendet så snart jag får reda på något nytt.

Om det är någon som känner till orsaken så får dom gärna dela med sig via en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *