Deadpool – En klar vinnare…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

image

Det är sällan jag finner lycka i filmens värld nu för tiden. Troligen beror det på att 99% av alla filmer är skräp (oavsett budget), men kanske även för att dom tar sig själva på lite för stort allvar.

Efter att (äntligen) ha sett Deadpool så inser jag att denna film varken tar sig själv på för stort allvar eller har en storyline som imploderar på slutet. Kortfattat kan jag inte hitta något specifikt att klaga på, eftersom det inte finns någon seriös storyline att följa.

Detta är en befrielse på många sätt och gör att filmen får det imponerande slutbetyget 8 av 10. Denna film klassas som ”måste ses” och blev en omedelbar klassiker i en annars för allvarlig super-hjälte-film-era.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *