Gamla inlägg blir nya.

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag satt framför datorn och gick igenom gamla filer. Till min förvåning hittade jag en backup på ITPiraten.se sedan 2012. Då den innehöll massor av inlägg och kommenterar så blev jag lite nyfiken. Sagt och gjort så importerade jag alla inlägg, men 90% av dom gick inte att överföra (databaserna är för olika i många fall).

Dom som gick igenom finns att beskåda i ”Arkivet”, notera dock att kommentarerna blev lite ”messed upp”, då den tolkar kommentarer från 2012 som ”senaste”… Trevlig läsning. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *