Första loggen

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Välkommen.

Det är inte varje dag du besöker en blogg som inte handlar om något speciellt, men just vid detta tillfälle så gör du det, oavsett om du vill eller inte. När det gäller inriktning så kommer du att upptäcka min förkärlek till mobiltelefoni, roliga klipp på YouTube och allmänt intressanta ämnen.

Dessutom gillar jag att fotografera, fast tyvärr hinner jag sällan med att fotografera dom där riktigt intressanta sakerna i och med att jag jobbar mest hela tiden. Men det ska förhoppningsvis bli bättre inom kort.

 

Ha en trevlig dag och återkom lite senare för mer roliga saker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *