Kod: Grön!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag kan rapportera att våra aggressiva försök att stoppa hackningsförsök på ITPiraten.se har lyckats. Vi tvingades att svartlista mer än 100 domäner och tusentals IP adresser. Men nu är det väldigt lugnt.

Vi börjar smått att slappna av nu och kan återgå till ”normal” drift för tillfället. Därför kommer jag att uppdatera bloggen med lite nyheter.

Ha en trevlig natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *