Läsarfråga: Får man hjälp med annonser?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Hejsan, jag såg att du hade en annons på ITPiraten.se om ett hus till salu. När det gäller att ha bilder, filmer och liknande på Blocket så kostar det ju en massa pengar. Finns det någon möjlighet att få lägga upp sånt hos ITPiraten.se istället för på Blocket?” – Bobo

Hej Bobo.

Vi på ITPiraten.se hjälper till så mycket det bara går. Om du bor i Jokkmokk så kan vi erbjuda fotografering, text och filmer. Om du bor längre bort så är det bara att skicka materialet till oss så lägger vi upp en sida. Svårare än så är det inte.

Vi erbjuder dock ingen automatisk tjänst för att lägga upp annonser på ITPiraten.se, speciellt då vi inte är intresserade av att konkurrera med Blocket på något sätt. VIssa gånger är det bara enklare att lägga upp sina bilder och filmer hos oss istället. =)

Hör gärna av dig till help@itpiraten.se för mer information.

Ha en trevlig natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *