Styrkelyfts SM i Jokkmokk.

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu är live kameran igång. Dock kommer den inte att förbli online tills på Lördag, utan kommer att startas på tävlingsdagen. Adressen är:

http://styrkelyft.qrodo.tv

Om du besöker adressen så kanske du har tur och får se uppbyggnaden av lokalen.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *