Please don’t try to login… Meddelande på Engelska…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Please, don’t try to login if you don’t have a user account on ITPiraten.se. It will result in blacklisting of your domain, ISP or IP.

If you want access to the contents of ITPiraten.se, please register and become a member instead. You don’t have to ”try” to login, if you already are a member.

Considering the high security of ITPiraten.se, you shouldn’t try to ”hack” or in any other way try to access ITPiraten.se. It might harm your fellow man.

I realize that you don’t really care about ”your fellow man”, but find it in your heart to keep your ISP unbanned from ITPiraten.se. Membership is free, so you don’t have to try to hack the site to gain access to things that members already have.

Have a nice evening, and keep safe.

——————–

Det verkar som att flera internationella användare försöker logga in på ITPiraten.se för att få access till innehåll som annars inte är tillgängligt. Tyvärr resulterar detta i svartlistningar av IP adresser och domäner helt i onödan.

Vi hoppas att ovanstående meddelande hjälper till att undvika detta. Men troligen har det ingen effekt överhuvudtaget.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *