Nyheter om säkerheten på ITPiraten.se

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu verkar det som att alla amatörhackers har mött sin överman. Denna gång i form av vårt nya säkerhetssystem. Vi kan meddela att ingen har lyckats utföra ett brute force hackningsförsök sedan systemet aktiverades.

Ingen medlem verkar heller ha blivit negativt påverkad av säkerhetssystemet, allt verkar fungera exakt som vi vill det. Då vi är säkrare än någonsin tidigare så är vi också övertygade om att vi nu kan återgå till att skriva, designa och leka runt med ITPiraten.se.

Jag tackar alla som hjälpt till att skapa denna säkerhetslösning, ni vet vilka ni är. =)

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *