Axels bildgalleri är uppdaterat!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det har varit många som efterfrågat nya bilder på Axel. Det har varit mycket väntan, men nu är galleriet uppdaterat. Det är inte på grund av brist på bilder som vi missat att underhålla bildgalleriet, det är brist på tid som orsakat denna eftersläpning.

Nu är det över 100 nya bilder och vi har uppgraderat bildgalleriets mjukvara, så nu ska den fungera mycket bättre och snabbare än tidigare. En ny funktion vi lagt till är att dom senaste bilderna hamnar först i galleriet. På så sätt behöver ingen fundera om det finns en ny bild någonstans på någon sida.

Om den inte är först, så är den inte heller upplagt. =)

Jag har tagit mig friheten att uppdatera storlekarna på miniatyrerna, så att man inte behöver förstoringsglas för att hitta en rolig bild. Dessutom har jag begränsat antal bilder till 12 per sida, så att dom med långsammare Internet eller dator inte behöver sitta och vänta i flera minuter.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *