Är jag Megamind?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Tydligen, eftersom jag har min egen ”Minion”. Om ni inte har sett filmen Megamind ännu, så rekommenderar jag att ni gör det. Dessutom kommer ni inte att förstå vad jag menar med det jag skrivit här ovanför. Håll till godo med en bild på Axel och en jämförelse.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *