Ny design på väg…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

I vårt mål att bli säkrare så har vi helt glömt bort att fixa till designen inför 2012. Det ska bli ändring på det strax. Vi har redan börjat snickra på en ny design och layout för det nya året.

När kommer den online? Det vet vi inte för närvarande. Om det lugnar ned sig så kan vi få en stund över till helgen.

Ha en trevlig natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *