Ny dator, igen…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag köpte jag en ny dator, igen. Orsaken var att jag inte kom överens med tangentbordet på min andra nya dator. Den får helt enkelt Sara ta över. Hon behöver en dator med i7 processor och Turbo Boost när hon surfar på nätet. =)

Min nya dator blev en Samsung Series 3 med dubbla grafikkort och i7 processor på 2.2 Ghz, den förra hade 2.0 Ghz.

Nu när jag har en dator med tangentbord där mina händer passar, så blir det nog lite enklare att sitta och programmera, skriva och rita.

Jag vill inte avskräcka någon från att köpa en Acer Aspire dator, eller någon annan dator för den delen, men prova gärna tangentbordet innan du bestämmer dig. Fråga en återförsäljare om du får prova att skriva lite med den innan du hamnar i samma situation som mig.

Den nya Samsung datorn är av exakt samma mått, men tangenterna är mindre, vilket erbjuder mellanrum, som i sin tur passar mina fingrar bättre. Jag är ju en av dom ”ovanliga” som gillar att skriva ”som man ska göra”. Vilket medför att mina händer inte ryms på ett 15 tums tangentbord på ett bekvämt sätt. Helst inte när det bara är 2 mm mellan tangenterna.

Nåja. Tänkte bara informera er om nyköpet. Jag återkommer med en review när jag fått leka runt lite med den.

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *