Har våren kommit?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

0 gradigt varm här nere i Stockholm, solen skiner och det är takdrop, det känns mer och mer som våren gör sitt intågande.

Efter förhör med norraste Norrland har jag hört att dom har samma väder, en del har börjat starta upp snöskotrarna för dagen för att åka på en tur med matlagning i det fria och eventuell pimpel fiske & pulk åkning för barnen (eller de med barnasinnet kvar) 😉 dessutom de som har hundar som får leka av sig i snön.

Det känns mer och mer som datorer och spel blir mindre viktig för varje dag mot våren som kommer annalkande, dessutom är det något viktigt finns internet i princip i alla mobiler numera iallafall.

Och nej, vi kommer definitivt inte sluta blogga och göra tester med mera på hårdvara & mjukvara etc.

Ha en bra dag alla.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *