Fullt ös – Rastlös

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Så har äntligen värmen letat sig tillbaka till vårt vinterland. Solen lyste så vackert idag att det bara krävdes en långpromenad med en sovande son i vagnen 🙂 Innan promenaden blev det kaffe hos mina kära föräldrar samt en kortare rastning av sambo.. Skyller på ryggont, jo jag tackar 😉 Efter promenaden var det en mindre kamp med att ta av lillen sina kläder och precis då sista strumpan nådde golvet kom en välbekant pip från Elvis. Jaha, eftersom Urban var och firade sin brorson på hans födelsedag (Grattis Niklas!) var det bara att sucka och dra på Axel hans kläder igen, bära ut honom och rasta Elvis. Sedan in igen och göra gröt åt den nu mycket hungriga pojken…

Därefter har det blivit en hel del småaktiviteter som till exempel äta middag och putsa en kristallkrona som min lillasyster har köpt av mig (den passar henne bättre än mig, dock känns det som att ett kapitel avslutats då min kära lampa byter till en yngre, sötare tjej haha).

Nu stundar snart en efterlängtad dusch, lite tv och kanske även en avocado? Om jag inte får för mig att bada Axel… Jo, så blir det nog… Vem kan sitta still då våren knackar på dörren? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *