Börjar du få dålig syn?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Då kanske det är dags att köpa en lite större datorskärm. Just nu finns det ett erbjudande på Samsungs SyncMaster 820TSn. Glöm bort alla små 19-27-42 eller 50 tums dataskärmarna. Nu är det 82 tum som gäller.

Priset är också rätt så överkomligt (om du är miljonär). Billigast på nätet så hittar du denna medelstora skärm för endast 460.000 kr, plus frakt givetvis, vilket säkerligen adderar några tusenlappar på priset. Dessutom är detta något du inte vill att posten kör ut åt dig. =)

Ha en trevlig natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *