Saras nya bil: Lupo, en spargris på hjul…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Vi kom nyss hem efter att ha varit och provkört Saras nya bil. Det blev en klarröd VW Lupo. Den som hann med för några år sedan så var detta samma bil som jag köpte från en bilhandlare i Luleå och sedan lämnade tillbaka, eftersom säljaren vägrade låta mig undersöka ett misstänkt problem med bilen.

Det visade sig dock inte vara något problem på bilen och den såldes till en annan person i Jokkmokk. Så här, några år senare, så är den i familjen igen. Ett litet tekniskt underbarn från Volkswagen.

Nu börjar det dock pirra i modifieringsnerven på mig. Den hade varit snygg med ett Rieger kjolpaket, en fin stereo och tonade rutor… LM fälgar till sommardäcken är redan uppskrivet på inköpslistan. =)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *