TV tips: Batman från förr!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Om du sitter hemma och har tråkigt så finns det ju faktiskt en enkel lösning. Ladda hem Batman TV serien från 1966 och skratta bort tråkigheterna.

Det finns nog ingenting mer charmigt än just Adam West i denna klassiska serie, som faktiskt var rätt så ”avancerad” för att vara gjord 1966. Karaktärerna är intressanta och roliga, samtidigt som den faktiskt har ett bra budskap till barnen/ungdomarna.

Så, sitt inte och ha tråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *