Ny skribent på ITPiraten!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Vi säger välkommen till Magnus som är vår senaste skribent på ITPiraten.

Vi kommer säkert att få läsa mycket intressant och spännande från honom i framtiden.

 

Ha en bra dag.

3 reaktioner på ”Ny skribent på ITPiraten!”

 1. Intressant med en ny skribent. Det hade ju i och för sig varit intressant att veta vad hans så kallade område kommer att vara. Eller är det lite av varje?

 2. Vi har inga ”områden” på ITPiraten.se. Vi skriver om det som är intressant eller det som just vi personligen ”brinner för”.

  Själva presentationen av Magnus som skribent överlåter jag till honom själv. Men vi kan säkert förvänta oss inlägg om Linux, datorer, mobiltelefoner och annat intressant.

 3. Det kommer definitivt att skrivas en hel del om möjliga och omöjliga saker på ITP då nya dörrar har öppnats både officiellt och inofficiellt 🙂

  Mer saker kommer att hända som kan vara av intresse, just nu har jag lyckats få influensan som gör att jag jag tagit något att somna på.

  Men som sagt så hörs vi så fort jag kvicknat till.

  Mvh
  Cup

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *