Lite om mig som ny skribent.

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Namn: Magnus

Födelseort: Gällivare

Uppväxt: Mestadels Jokkmokk & Gällivare samt Luleå, fast jag har flyttat runt hela Sverige i princip, just nu bor jag i Stockholm på södra sidan, har även en lägenhet i Gnesta, ett ställe som har nära till Nyköping, Katrineholm samt Stockholm, men som sagt bor jag inte där någe mera då jag har träffat någonting bra.

Yrke orkar jag inte ens gå in på då jag har en 5-6 olika i bakfickan.

Datorer har jag i princip lagt av med i över 2 år då jag har för många järn i elden, men fått en nytändning av olika anledningar.

Jag springer en hel del på mässor i kista och runt om i Stockholm, samt olika powermeetings och cruising när det kommer till motorer.

MC, bilar samt det mesta med motorer intresserar mig också.

Men är det några frågor ni har så svarar jag på dom i den mån jag kan, kan jag inte läser jag i regel upp mig på ämnet innan jag svarar.

Mvh

Magnus

1 reaktion på ”Lite om mig som ny skribent.”

  1. Jag är nog inte den enda som säger att den presentationen gör att man vill höra mer. =)

    Riktigt roligt att du hjälper till att göra ITPiraten.se till ett mer intressant ställe att besöka. =)

    Tack Mange.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *