ITPiraten tar emot nya medlemmar nu!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Registrering av nya medlemmar är nu öppnad igen. Vi har på känn att hackningsförsöken har avtagit och vi kan återgå till normal körning på hemsidan. Jag passar på att be om ursäkt för eventuella problem som våra säkerhetsåtgärder har medfört, men nu ska alltså allt vara tillbaka till ”det gamla vanliga”.

* Kommentering för besökare är aktiverad.
* Registrering av nytt medlemskap aktiverat.
* Svartlistning av vissa IP kedjor är borttaget.
* Administratörsövervakning är reducerad.

Kvar är dock vissa försvarsmekanismer som vi inte kommer att avaktivera.

* Begränsat antal inloggningsförsök
* Loggning av alla händelser på ITPiraten.se (Filnedladdningar/Kommentarer/Inlägg)
* Antivirus scanning på alla filuppladdningar (gäller bara viss medlemsstatus)

 

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *