Blogga, borttagen från menyn!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Trots uppmuntran från oss att låta göra sig hörda så användes inte möjligheten att blogga på ITPiraten i den utsträckning som vi önskade. Därför är nu möjligheten att blogga som besökare på ITPiraten helt borttaget från systemet.

Om du är en frekvent besökare till ITPiraten.se, medlem och intresserad att bli skribent på bloggen så är du välkommen att ansöka om förhöjt medlemskap.

Skicka ett mail till help@itpiraten.se så uppgraderar vi ditt konto.

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *