Ny röstning om Linux!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu har jag äntligen uppdaterat röstningen. Denna gång handlar det om vilken Linux som är bäst. Vi vet alla att det är en smaksak, men då kan vi se denna röstning som en ”micro-analys” om vilken smak som är vanligast.

Passa på att rösta nu, visa din lojalitet mot ditt favoritlinux.

Ha en trevlig morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *