V.I.P Information 2012

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Välkommen till V.I.P, en väldigt exklusiv status på ITPiraten.se. Du är den enda som ser denna post, eftersom du blivit uppgraderad till högre status på ITPiraten.se.

Som V.I.P medlem så har du tillgång till mer funktioner och fler avdelningar än förut. Detta medför också ett högre krav på dig som användare. Ditt konto/lösenord är nu mer värt och försiktighet bör alltid användas vid inloggning.

Om någon annan än du får access till detta konto så kan det medföra att det stängs på obestämd framtid. Kom ihåg att allt loggas för din och vår säkerhet.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *