Lite mer säkerhet!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som ett steg för att förhindra liknande hackers som den ökände ”Danska Superhackern” som förut försökte ta sig in i ITPiraten.se så har vi dragit åt säkerhetsbältet lite.

1. Skapandet av nya användare är tillfälligt avstängt.
2. Alla inloggningsförsök är begränsade, efter det så tar det 24 timmar innan du kan försöka igen. Efter ytterligare misslyckade försök så spärras kontot automatiskt och permanent.
3. Alla filer och dokument (icke publika) på ITPiraten.se är krypterade.
4. Alla besök och/eller handlingar på ITPiraten.se loggas för tillfället. Även information om användarnas datorer registreras.
5. BAN systemet är lagt på server nivå och hindrar alla svartlistade från att överhuvudtaget komma in på ITPiraten.se. Svartlistningen är permanent.

Om du får problem att logga in så är det bara att höra av sig, dock ser vi om du får problem och erbjuder troligen hjälp innan du hinner fråga.

Ha en trevlig morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *