Hur stor är jorden egentligen?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Många vet om planeterna i vårt universum, men givetvis är det lättare att få ett begrepp genom att se jämförelserna istället för att bara läsa en massa saker.

NASA har sammanställt en bild som visar hur stor dom olika planeterna är i jämförelse med varandra. Ta en titt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *