Bond, Axel Bond…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

image

Det finns dom stunder som en bild på Axel kan bli så bra, men så hittar han något intressant att leka med precis som man skulle ta bilden. Den här bilden är dock tagen av en professionell fotograf i Luleå, vilket gjorde att han lyckades få en bild som inte var suddig på något sätt.

Jag var dessvärre inte med på denna fotografering, då jag låg med trasig rygg hemma (och led). Men gissningsvis kan jag säga att det inte var det enklaste att ta denna bild. Dessutom ser han lite mystisk ut på bilden. Kanske lite ”Bond”, om ni förstår vad jag menar. Hurvida han figurerar en skurk eller inte får ni själva bilda er en uppfattning om. Den blev dock intressant och rolig på samma gång.

Jag ber om ursäkt för kvalitén, jag tog en bild på bilden med min Galaxy Note. Som ni gissar så är detta inte det bästa sättet att få till en bild med hög kvalité. Ni får se det som en ”preview” helt enkelt. Det är väldigt konstigt att man inte får bilderna i digital form (CD, USB eller DVD) trots att det inte är helt gratis att anlita dessa ”proffs”. Man får helt enkelt nöja sig med bilderna i pappersform, vilket känns lite bakåtsträvande i dessa tider.

Nåja. Nu ska jag inte vara negativ, rent bildligt talat (phuns).

jag hoppas att ni får en trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *