Bio-Oil, påbörjad användning

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Igår fick jag min flaska Bio-Oil hem i brevlådan. Underbart med snabb leverans!

Jag har nu hunnit använda oljan två gånger (igår kväll och i morse) och kan inte komma på något negativt att säga om den 🙂 Jätteskön mot huden och lägger sig inte som en flottig hinna. Den luktar supergott och huden känns väldigt mjuk och len efter användningen.

Då den är bra mot torr hy passar den perfekt till mina vintertorra kinder dessutom 🙂 Hoppas verkligen att den är så bra som den känns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *