Läsarfråga: Kommentering avstängd?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det är några som hört av sig och undrat varför kommentering är avstängd på vissa inlägg. Vissa har varit riktigt irriterade, men det finns en logisk förklaring.

Eftersom jag strävar att hålla allt fräscht på ITPiraten.se så stängs automatiskt kommentering på inlägg som är över 2 veckor gamla. Det går givetvis att höra av sig via mail till inläggets skribent följt av @ITPiraten.se.

Orsaken till att kommentering stängs är också för att hålla borta alla SPAM inlägg som irriterande människor försöker lägga upp hela tiden. Trots flera hundra stoppade skräpkommentarer så tar sig vissa igenom systemet till slut. Därför isolerar jag problemet med att bara dom senaste inläggen går att kommentera på.

Hoppas att det gjorde saken lite klarare för dom som undrade. Som sagt är det fullt möjligt att skicka ett mail om det är något ni undrar över i äldre inlägg.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *