Nu ska bristningarna väck!

(ska kanske först säga ”hej igen” och förklara att jag är tillbaka från ensamheten. Mycket roligare att ha läsare än att bara skriva för sig själv i princip…)

När jag var gravid med Axel fick min mage en hel del bristningar, främst på magen. Det spelade ingen roll hur mycket jag smorde in mig, eller med vad jag smorde heller för den delen. Det var bara att acceptera att min hud hade kämpigt med att hänga med den ständigt växande kaggen 🙂 Under graviditeten brydde jag mig inte nämnvärt, då bristningarna varken kliade eller störde mig till den grad att det var värt att klaga. Det var först efteråt jag insåg att min mage nu blivit en skrynklig trasa, som tyvärr inte gick att köra i mangeln.

Visst, jag ska inte ljuga, jag har inte skrattat åt magen i alla lägen, men nu skiter jag egentligen i det! Om det enda negativa under graviditeten var att få lite bristningar (mådde jättebra hela tiden, var i full gång på jobbet och fick superfint hår) kan jag faktiskt ta det. I slutändan har jag ju världens vackraste son och jag är så glad att jag fått ha honom i min mage!

Nåja, nu när jag har förklarat situationen kan jag berätta att jag fallit för frestelsen att testa hudprodukten Bio-Oil som man kan köpa på apoteket eller beställa på internet. Jag valde att beställa från Familjeapoteket.se. Bio-Oil ska, enligt reklam och information, bidra till att förbättra hudens karaktär och göra den mjuk och återfuktande. Den återuppbygger dessutom hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa den skyddande hinnan. Bio-Oil är rekomenderad av läkare, apotekare och barnmorskor vid ärr, bristningar, ojämn hud samt fina rynkor.

Då jag inte är helt besatt av att bli av med mina bristningar känner jag att jag kan ge den här produkten en ärlig chans. Funkar det -Great! Funkar det inte -Jag får väl låta bli att visa magen för främlingar 😉

Återkommer med resultatet om några månader (Man rekomenderas att använda produkten minst tre månader, så kanske tar det så lång tid att se resultat?)

Önska mig lycka till 🙂

Inlägg

januari 2012
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Nyheter

Digital Loppis