Läsarfrågor besvaras i tur och ordning…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Först och främst vill jag be om ursäkt för långa väntetider på läsarfrågor just nu. Vi har varit sjuka och trötta ett längre tag nu, vilket gör att jag fått lite tid att sitta framför datorn. Dom gånger jag suttit framför datorn så har jag varit upptagen med olika projekt och arbeten.

Nu börjar vi dock friskna till igen och man är tillbaka ungefär 70% i alla fall, vilket gjorde att jag börjat gå igenom posthögen igen. Jag kommer under morgondagen att börja svara på brev, både via mail och vissa via bloggen. Innan denna vecka är slut så bör jag vara ikapp med alla frågor. ”Bear with…”. =)

Ha en trevlig natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *