Film: Puss in Boots

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Puss in Boots, mest känd från Shrek filmerna, har nu fått en egen film. I denna film får vi följa ”mästerkatten i stövlar” och får veta hans bakgrund lite bättre. Filmen är välgjort (precis som Shrek filmerna) och rollerna fungerar fint.

Filmen erbjuder mycket action för hela familjen, men mest är den riktad till dom lite äldre barnen. Vissa gånger går det snabbt framåt, vilket gör att det kan bli svårt för små barn att hänga med.

Personligen så tycker jag bättre om Shrek filmerna än Puss in Boots. Främst för att dom filmerna innehåller lite mer humor och lite mindre allvar.

Jag ger den här filmen 6 av 10 ITPoäng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *