Film: Jägarna 2

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Om du inte sett Jägarna 1 på länge så bör du ta dig en titt på den innan du ser tvåan. Dock kommer man in i handlingen ganska snabbt och får pikar som gör att man kommer ihåg vad som hände sist.

Jag skulle vilja säga att tvåan faktiskt är bättre än första filmen. Det är mycket mer ”action” och mindre psykologiskt drama i den nya filmen, vilket gör att man känner igen den klassiska Svenska action genren. Alla skådespelare gör ett ypperligt arbete och filmen ger en helhetskänsla som inte är lätt att överträffa av andra Svenska filmskapelser.

Man sitter på helspänn genom filmen, vilket gör att man känner sig totalt slut efter att ha sett Jägarna 2.

Jag ger denna film 8 av 10 ITPoäng och samtidigt ett tips att titta på denna utsökta film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *