Film: A Very Harold & Kumar Christmas

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Ikväll såg jag och Sara på den senaste av filmerna i Harold & Kumar serien. Denna gång så utspelade sig filmen 6 år efter den sista (Escape From Guantanamo Bay). Hur bra var då denna film? Den var inte alls speciellt bra och själva andan som fanns i dom två första filmerna fanns inte alls i denna film.

Handlingen var tunn och tillfällen för skratt var väldigt begränsade. Allt som allt skulle jag vilja att denna film var lika bra som dom två första, men tyvärr kan jag inte sträcka mig till att säga att detta är en värdig efterföljare.

Den får trots allt 4 av 10 ITPoäng, vilket är väldigt generöst från min sida. Troligtvis är detta dödsstöten för Harold & Kumar serien och nu får vi nöja oss med dom två tidigare ”klassikerna”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *