En dag i en spions liv…

Jag fick tidigare tag på en e-bok, skriven av en föredetta spion. Den innehåller en massa roliga fakta, samt bilder på olika spionprylar. Nu rör det sig ju givetvis om spioner under kalla kriget så det är inte några James Bond prylar direkt.

För det mesta var det gamla kaffeburkar som byggts om till behållare för den klassiska ”mikrofilmen”, men även vapen som faktiskt skulle göra Bond lite avundsjuk. 😉

Varför skriver jag om detta? Då jag installerade om datorn så råkade jag missa att göra en backup på just denna bok. Dessutom har jag glömt titeln på den, vilket försätter mig i en irriterande situation.

Om du har läst den här boken och kommer ihåg vad den heter så får du gärna dela med dig (urban@den-här-domänen). Jag hann faktiskt inte läsa klart den.

Jag har för mig att det var en rätt så komplicerad titel, men jag kommer inte alls ihåg vad den hette.

Ha en trevlig kväll.

2 svar på ”En dag i en spions liv…

 1. Ett tips: Skicka ett mail till ditt närmaste bibliotek så får du säkert svar.
  E-bokhandlarna kan säkert också hjälpa till.

  1. Jag svarade tidigare på ditt tips, men det verkar ha försvunnit någonstans. Jag ber om ursäkt för detta.

   Tack för ditt tips Ilias, jag har frågat runt lite på e-bok affärer på nätet, men då jag inte kan vara mer specifik, exempelvis titel eller författare, så har dom svårt att leda mig på rätt spår.

   Jag har inte varit i kontakt med några vanliga bibliotek, då jag misstänker att denna bok är släppt ”inofficellt” av en spökskrivare.

   Jakten går dock vidare. Så fort jag hittar vad den heter så skriver jag det på bloggen. =)

Kommentarer är stängda.

Inlägg

januari 2012
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Nyheter

Digital Loppis