Ny blogg för Sara

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Då det blir lite tokigt för mig att blanda mina vardagliga blogginlägg med Urbans mer tekniska, har jag gjort slag i saken och skaffat mig en egen blogg där jag skriver om mindre intressanta saker och även litegrann om Axel 🙂

Jag kommer säkert att skriva här någon gång ibland ifall det är något roligt eller viktigt, men annars kan ni följa min vardag på attvarasara.blogspot.com

Hoppas det var en bra idé av mig 😉

Ha en bra dag! //Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *