Långsam ITPiraten.se!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Under 48 timmar har ITPiraten.se haft stora problem med hastigheten. Jag har undersökt koden på domänen, men det visade sig i efterhand vara ett problem med databas-servern i Danmark.

Just nu håller dom på att ordna till problemen och vi får hoppas att dom hittar en lösning inom kort.

Här är det officiella meddelandet jag fick från servicepersonalen:

”This is a known issue due to high load on the database server. The engineers are doing their best to get this service up as soon as possible. We are very sorry for the inconvenience caused to you, Please try accessing it at a later time.”

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *