Mission: Impossible

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

I en liten nostalgisk tripp tillbaka i tiden så kom jag ihåg den gamla ”spion” serien från 1966 som heter ”Mission: Impossible”. Faktumet var att jag råkade se den nya filmen med … (Ja, ni vet vem) häromdagen.

Ingen av dom nya filmerna har en chans i charm mot orginalserien från 1966, så om ni missat helt och hållet att alla nya Mission: Impossible filmer är totala rip-offs från förr så bör ni ta er en närmare titt.

Serien gick från 17 september 1966 till 30 mars 1973 vilket gav liv till massor av roliga och intressanta avsnitt. I Sverige kallades serien för ”Farligt Uppdrag” i vanlig Svensk anda.

Det finns även en serie med samma namn (både på Engelska och Svenska) och sändes mellan 23 oktober 1988 och 24 februari 1990, men den är inte alls lika intressant.

Så, ta er en tripp tillbaka i tiden och se lite kvalitets serier från det goda 60-talet. =)

Ha en trevlig natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *