Optima-Note

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

image

Det börjar se ljusare ut på batteri-fronten. Jag använder nu båda batteri sparlägen som Samsung erbjuder i telefonen. Systemsparläget är den som ger mest effekt och har gjort att batteriförbrukningen minskat till en tredjedel.

Användningen av applikationen Green Power kunde inte matcha den inbyggda inställningen, vilket bevisar att tillverkaren själv vet hur man kan spara ström.

Visst, det kostar prestanda och grafik, eftersom systemsparläget bromsar den dubbelkärniga processorn och även den grafiska acceleratorn.

Dock är detta inget jag märkt av speciellt mycket i ritprogram eller spel. Men man kan förnimma sig ett ryck eller lagg då och då. Detta är dock inget man tänker på eftersom dom andra telefonerna man ägt fortfarande är långsamma i jämförelse.

Nu ska vi bara se hur läge denna supernalle lyckas ticka på innan strömmen tar slut helt.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *